Gimbers Strikkeri

Commissioned film

In Kindergarten we sure love our wool socks. That’s why we wholeheartedly embraced the task of helping The Norwegian Folk Art and Craft Association in bringing this great craft down throught the generations. Gimbers Strikkeri (Gimber’s Knittery) is a perfect course in knitting for kids and youth, but is also a great resource if you want to get on the knitting train in adulthood.

Vi i Kindergarten elsker ulsokker. “Uten ulsokker stopper verden”, bruker vi å si. Derfor så vi på det som en samfunnsplikt å hjelpe Norges Husflidslag med å videreføre den flotte strikketradisjonen her til lands. Gimbers Strikkeri er perfekt strikkeopplæring for barn og unge, men er selvsagt også være et fin-fint verktøy for deg som vil kaste deg på strikkebølgen i voksen alder.

Category Commissioned film

Client Norges Husflidslag