Rektor Svint

og jakten på den tapte kunnskapen

Visning på West Nordic International Film Festival

Lørdag 26.oktober var det visning av Den Onde Rektor Svint på West Nordic International Film Festival i Ålesund. Regissør Ida var til stedet under visningen, og hadde en samtale med Q-Jon om filmen, både før og etter visningen.

VINNER!

Den Onde Rektor Svint vant pris på filmfestivalen Nordisk Panorama! Og ikke en hvilken som helst pris. Vi vant barnas egen publikumspris: Children’s Choice Award. Dette er utrolig stort, og regissør Ida er både stolt og strålende fornøyd.

Visning av Den Onde Rektor Svint

Ida har deltatt på to visninger av Den Onde Rektor Svint på filmfestivalen Nordisk Panorama i Malmø i Sverige. Det var god stemning i salen, stor applaus og mange gode spørsmål fra barna. Kjempegøy å se filmen sammen med publikum…. Les mer ..

Rektor Svint til Nordisk Panorama

Hurra! Kortfilmen vår har blitt valgt ut til den anerkjente filmfestivalen Nordisk Panorama i Malmø i Sverige. Visningen er 23. og 24. september og regissør Ida skal avgårde for å se den sammen med det svenske publikumet.

Trailer for The Evil Principal

Nå er endelig traileren for “Den onde rektor Svint og jakten på den tapte kunnskapen” her! Først og fremst er det gøy å ha en trailer til filmen, men vi tenker også å bruke den aktiv i promoteringen av filmen… Les mer ..

Bak Kulissene

Under innspillingen av Rektor Svint ble det også filmet bak kulissene. Til sammen har elvene ved de fire skolene filmet timevis med materiale. Dette ble klippet sammen til en liten bakomfilm. Og her kan du se resultatet:

Premiere

“Den onde Rektor Svint og jakten på den tapte kunnskapen” hadde premiere under Minimalen Kortfilmfestival i januar 2019! Rundt 90 elever og lærere kom til visningen, og vi hadde popcorn og drikke til alle. Det var Q&A, bakomfilm som elevene… Les mer ..

Kinotesting

Ida har laget en DCP av filmen, og for å være sikker på at alt er riktig blir den testet den på kino i forkant av premieren. Det kan hende at lyden er for høy, eller at det har oppstått… Les mer ..

Premiereforberedelser

Det nærmer seg premieren av Rektor Svint, som skal være på selveste Minimalen Kortfilmfestival i Trondheim. I dag hadde Petter, Jørgen og Ida et digitalt møte hvor de planla premieren. Dette blir stor stas, og vil gleder oss masse!

Livestreaming

Forrige fredag hadde vi en livestreamet klippesession hvor vi viste framgangen med etterarbeidet på Rektor Svint. Produsent Jørgen og Regissør Ida satt på Tagline sine kontorer i Trondheim hvor de streamet live til de fire skolene som har vært med… Les mer ..

« Older posts

© 2019 Rektor Svint — Powered by WordPress

Theme by Anders Noren